Elite Skils 60

• Czy ktoś może mi poradzić?

Nie mogę uzyskać Dowodu Odwagi z WB . Podczas walki i po zabiciu (np. Mandara) robię PPM na Promień Odwagi i otrzymuję komunikat "Nie może być użyty".

Co robię źle? Czy ten sposób nie działa podczas bicia bossów z harmonogramu?

• New
    • Official Post

Czy ktoś może mi poradzić?

Nie mogę uzyskać Dowodu Odwagi z WB . Podczas walki i po zabiciu (np. Mandara) robię PPM na Promień Odwagi i otrzymuję komunikat "Nie może być użyty".

Co robię źle? Czy ten sposób nie działa podczas bicia bossów z harmonogramu?

Cześć, do elitarnego zadania musisz wchodzić w interakcję z normalnie pojawiającymi się bossami świata; bossowie rajdowi z harmonogramu nie będą działać.

• Dziękuję bardzo. Tylko dlaczego support nie potrafił mi na to pytanie odpowiedzieć? A to chciał ID Dowodu Odwagi, a to kazał mi nagrywać filmik. Czyżbym rozmawiał z bootem?

Jeszcze raz dziękuję

• New
    • Official Post

W naszym zespole pomocy technicznej nie korzystamy z botów. Podanie identyfikatorów (ID) jest ważne, ponieważ ułatwia zespołowi pomocy technicznej ustalenie, o który konkretny przedmiot chodzi, ponieważ nazwy po przetłumaczeniu mogą często mieć nieco inne znaczenie, co utrudnia zidentyfikowanie, z którym zadaniem, przedmiotem itp. masz problem.

W większości okienek dodaliśmy prostą funkcję kopiowania identyfikatorów przedmiotów za pomocą środkowego przycisku myszy, aby proces ten był jeszcze łatwiejszy niż ręczne wpisywanie nazwy.

Filmy są równie ważne, ponieważ w przypadku prawdziwego błędu pozwalają na szybsze odtworzenie sytuacji, gdy znane są dokładne kroki, które należy wykonać.