Merhaba,
Oyunda şuan Ateş Festivali ekin. Oyunda zamanı gelince "[10:20:15] The Flame of Fortune event commences in 10 minutes! It is located at the Oblivion Shrine in Tagena. Hurry up and register with |Hnpc:120153|h|cff00ff00[Giselle Fred]|r|h for a chance at beating the top scores!" olarak duyurusu geçiliyor. Bu duyuru yapılınca 120150 [Jane Solon] ile konuşuyorum ve 120153 [Giselle Fred] yanına ışınlıyor. 120153 [Giselle Fred] ile konuşarak kayıt yaptırıyorum ve üzerime 621827 [Flame of Fortune Proof of Registration] bufu geliyor, çemberin içinde oyunun başlamasını bekliyorum.
Günün ilk oyununu oynadığımda hiç bir sorun ile karşılaşmıyorum.
Bugün için bütün Ateş Festival oyunlarını oynadıktan sonra Prestij ile aldığım 1250491 [Festival of Fire Repeat Ticket] kullanıyorum ve tekrar 120153 [Giselle Fred] ile konuşarak kayıt yaptırıyorum ve üzerime 621827 [Flame of Fortune Proof of Registration] geliyor. Oyun vakti geldiğinde "Unable to pick up" hatası alıyorum ve etkinden hiç bir ödül alamıyorum.
Sanırım 1250491 [Festival of Fire Repeat Ticket] bu NPC oyununda çalışmamaktadır. Bunu 2 gün farklı zamanda test ettim ve hepsinde de aynı hatayı aldım.