Merhaba,
HEAL ile DPS nasıl yapılır onu araştırıyorum. Sanırım Druid Warlock güzel bir DPS olarak görünüyor. Bu sınıf ile DPS için Kity Combo kullanıyorum. Burada bir sorun ile karşılaştım. Ben 1490765 [Beden Canlandırma +105] yeteneğini Kity Combo koyuyorum ve bunu kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bunun yerine Kity Combo 493532 [Beden Canlandırma +105] bu yeteneği kullanıyor. Sebebi merak ettim ve fark ettim ki bu iki yeteneğin özellikleri, ID leri farklı olmasına rağmen isimleri birebir aynı!
Sanırım Kity Combo isimlerinin aynı olmasından dolayı düzgün çalışmıyor.
Rica etsem bu iki farklı özelliğe sahip olan yeteneklerin isimlerini birbirinden farklı olarak değiştirebilir misiniz?
Teşekkür ederim.
(Translate) Hello,
I'm looking into how to do DPS with HEAL. I think Druid Warlock seems like a good DPS. I use Kity Combo for DPS with this class. I encountered a problem here. I put the 1490765 [Body Revival +105] skill into Kity Combo and try to use it but it doesn't work. Instead, Kity Combo 493532 [Body Revival +105] uses this skill. I wondered why and realized that although the properties and IDs of these two skills are different, their names are exactly the same!
I think Kity Combo is not working properly because their names are the same.
Could you please change the names of these two different skills to different ones?
Thank you.