Happy New Year
Posts by Clavia
-
-
Clavia regards
-
Drodzy Polacy
Gildia Oasis połączyła siły z gildią Weekenders - gdzie wszystkich serdecznie zapraszamy!
Tworzymy społeczność graczy polskich którzy grają dla przyjemność w miłej atmosferze. Oferujemy wszystkich dochodzącym - i tym doświadczonym graczom poszukującym wytchnienia i tym nowym zaczynającym swoją przygodę w świecie Arkadii: wojny gildii o 19 godzinie; wieżę łupu X, wieżę ataki X, wieżę doświadczenia VI; pomoc w zadaniach i w odnalezieniu się w świecie Arkadii Powoli się ubieramy i zaczynamy również działać w strefie instancji - sytuacja jest dynamiczna więc wyliczanie których instancji raczej nie ma sensu
Jesteś nie zdecydowany? chcesz o coś zapytać? napisz do nas!
Rekrutacje prowadzą:
Temida Alesprinterr Osterka; Clavia
ale jeśli się natkniecie na jakiegokolwiek gracza Weekenders też możecie do niego pisać śmiało
Podstawowe wymogi: kultura słowa i czynu oraz chęć do zabawy w grze
ZAPRASZAMY!!
-
-
Witam wszystkich serdecznie,
Oasis poszukuje graczy posługujących się polskim językiem Pragniemy zbudować Oazę dla każdego gracza który postanowi się do nas dołączyć
Przyjmujemy graczy z każdym lvl - zarówno tych którzy chcą grać od 0 lvl powoli jak i tych którzy skaczą od razu na 90 lvl.Ideą Oasis jest czerpanie przyjemności z gry na spokojnie
W chwili obecnej jesteśmy "świeżą" gildią która dopiero stawia zamek - więc jest masę pracy przed nami
W gildii za wiele obowiązków nie ma:
>Kultura słowa i czynu
>Dobra zabawa
> Relaks po ciężkim dniu
Każdy kto by chciał się przyłączyć do wspólnej zabawy, zadać jakieś pytania zapraszamy serdecznie do kontaktu:
Clavia , Andaric - bezpośrednio w grze
Clavia#9793 - Discord
-
dzięki dzięki postaramy się tworzyć Oazę dla wszystkich znających polski język
-
Jeżeli nie uda Ci się znaleźć gildii chcącej graczy niskopoziomowych, możemy Ci zaoferować duży pakiet surowców na rozkręcenie własnej, bo może to właśnie Ty masz ukryte zdolności przywódcze i byś był odpowiednim liderem dla takich graczy
Pozdrawiam
No panie sprecyzuj się z tymi ilościami bo już dobiłem gildie do 5 lvl. i jakieś warunki trzeba spełnić? bo już się jakiś skład pojawia na horyzoncie
-
Andaric nie mogę znaleźć Twojej postaci w grze - "Nazwa postaci w grze: Straduniok"
niestety nie gram wieczorami, ale zawsze można zacząć coś składać o ile Cię interesuje
-
he he xD ja się dowiedziałem że tylko wylevelovanych koksów przyjmuja xD
te sobie sam gram bo nie ma z kim niestety
-
odnoszę mocne wrażenie że serwer jest wyludniony..
warto jeszcze grać w tą grę? czy już upadła?
-
Witam serdecznie,
Poszukuje polskiej gildii. Słabo u mnie z pozostałymi jezykami
Dopiero zaczynam przygodę w Arkadii. Szukam gidlii w ktorej bede mogl zaczerpnąc wiedzy na temat tego świata od razu mowie ze jestem malo aktywnym graczem, ktory nie planuje przec do endgame tylko delektowac sie gra co nie znaczy ze bede nie przydatny dla gildii
Czy znajdzie sie jakaś gidlia ktora przyjmie mnie pod swoje skrzydla?